“BALJANSKA NOĆ” PRVE SUBOTE U RUJNU: Uz tradicionalni vatromet zvijezde fešte grupa Vigor

20.07.2022.

Zbog iznimno bogatog i događanjima ispunjenog programa ljetnog kalendara Baljani prolongirali svoju najveću pučku feštu – Umjesto uobičajenog datuma, s prve subote u kolovozu Baljanska je noć najavljena za prvu subotu u rujnu

Formulu kako produžiti sezonu, ili je barem manifestacijama održati aktualnom za veće posjete i izvan najaktivnijih ljetnih mjeseci, ove su godine i na svojoj koži odlučili isprobati Baljani. Naime, svoju najpoznatiju pučku feštu Baljansku noć, umjesto prve subote u kolovozu organizirat će prve subote u rujnu.

No, da bi u tome i uspjeli valjalo je ispuniti određene preduvjete. Između ostalog, osigurati kvalitetan i bogat program kulturno-zabavnih večeri tijekom srpnja i kolovoza. U tako gustom rasporedu kazališnih, koncertnih i izložbenih događanja koje su Bale svrstale u mjesto događanja, pučka fešta, koja u pravilu privlači veliki broj posjetitelja iz čitave Istre hrabro je prebačena za rujan.

Kako nam poručuju iz Turističke zajednice Bala koncepcija Baljanske noći ostaje nepromijenjena. Uz tradicionalni vatromet, štandove s ićem i pićem, zabavu za sve uzraste, glazbu i nastup zvijezda večeri grupu Vigor zabava je zagarantirana.

Grupa Vigor