KADA GODINE NISU VAŽNE: Što stariji to atraktivniji

08.05.2022.

Rovinjska gradska riva ugostila je tridesetak Land Rovera koji su ‘poslagani’ jedan pored drugoga plijenili pažnju- A kako i ne bi, kad je riječ o skupom (i prestižnom) terencu u kojeg se, kako mi rekoše neki od vlasnika, na prvu zaljubiš ili te uopće ne zanimaju

Rovinjska gradska riva ugostila je tridesetak Land Rovera, koji su parkirani jedan pored drugog, plijenili pažnju. A kako i ne bi, kada je riječ o skupom (i prestižnom) terenskom vozilu u kojeg se, kako mi rekoše neki od vlasnika, na prvu zaljubiš ili te uopće ne zanimaju.

No, rovinjska revija onih koje voliš ili ne,(između ne postoji), bila je posebna i po tome što su ljepotu i snagu pokazali old timeri, od kojih je nekolicina bila starija više od šest decenija. Sve njih u grad su, na svojoj prvoj, trodnevnoj turi Istrom, dovezli vlasnici i istinski zaljubljenici u moćna terenska vozila, okupljeni u novoformiranu Facebook grupu ‘Land Rover Balkan team’.

Na rovinjskoj su se prezentaciji mogli vidjeti razne serije – od Land Rovere Discoveryja, Land Rovera Defendera, Land Rover Puma modela, pa do Camel Trophy Land Rovera. Svima njima zajedničko je to da ih posjeduju istinski zaljubljenici u tu marku vozila kao i pažnja, vrijeme (i novac), koji se ulažu u (o)čuvanje i njegu limenih ljubimaca. S obzirom na sve to i ne čudi, da se cijene ovih vremešnih, no ništa manje atraktivnih nerijetko kreću u gornjim granicama novokupljenih luksuznih automobila.